Re: SPADLÝ SERVER SAKRA, DNES !!!
a ted nám LL řekni zase jinou pohádku.....
You are not logged in. Please login or register.
Infinitum: Battle for Europe → Obecná diskuze → SPADLÝ SERVER SAKRA, DNES !!!
a ted nám LL řekni zase jinou pohádku.....
Mám stejný názor jak Wurda, dnes je problém koupit okamžite HDD, když ho seženu na každým rohu? Spíš je dle mne problém, že nemají tu zálohu z púlnoci jak slibovaly. Jestli je to tak stejne to nemá výynam spouštet. Ale myslím, že ze zákona má firma čas na opravu nebo vrácení penez 30dnú, takže mají čas
Ludku, něco je s tím odkazem https://cz.forgeofempires.com/?invitati … vite_link, dcera to teď 2x zkoušela a seká se to víc než infi 2 :-(
dejme jim ještě měsíc, snad to do té doby rozchodí :-)
tajfe nevím, mne to jede v pořádku a virasoj taky
Inf 2 je stejně o ničem, rozbijte kasičky a našetříme na jedničku
nevím kde je chyba jsem od ženy na noťasu a jednou jsem musel udělat restart a podruhé se to kouslo, že to na nic nereagovalo. večer budu mít svůj noťas, tak to zkusím znovu
Tykev, rád se na to složím :-)
Jj ještě zjistit kolik by za to chtěli Jak jsem psal, celá starší komunita by se určitě přidala
klidně bych dal 50 k do začátku :-)
:-D
hele laeg :-)
serte na to panove vyhazovat peníze muzete i jinak :-) treba je poslat me....:-)
to by nebyla taková prča :-)
mno za ty peníze by to tez nestalo :-)
mě stojí i bez peněz :-)
se máš
a pak, že to tady nežije :-)
nějak se tam strácím ludku, něco to po mě chce, ale nevím co, nejde psát na chat
já v tom zatím taky plavu
včera sem jim psal i na allodium a sou stejně sdílný jako tady.nikdo se neobtěžuje s vysvětlením,hlavně že maj každej minimálně 4 vysoký a ještě si říkaj softwar guru.podnikatelé opravdu na úrovni.
Hraju WoT, sice mi to moc nejde, ale je to zábavný.
Mohli se s námi aspoň rozloučit, když už. Bylo by to od nich slušné. STačilo by to i takhle: " Omlouváme se, ale technicky ani finančně to již nezvládáme, proto to celé ukončujeme. děkujeme Vám za trpělivost a nashledanou zase při jiném projektu...."
Mohli se s námi aspoň rozloučit, když už. Bylo by to od nich slušné. STačilo by to i takhle: " Omlouváme se, ale technicky ani finančně to již nezvládáme, proto to celé ukončujeme. děkujeme Vám za trpělivost a nashledanou zase při jiném projektu...."
A vrátit prachy za tento server by ještě měli )
ať si vylížou řiťky, za tento server by ještě měli
Infinitum: Battle for Europe → Obecná diskuze → SPADLÝ SERVER SAKRA, DNES !!!