Topic: nike daybreak undercover

https://5.imimg.com/data5/FW/GL/XJ/GLADMIN-59777145/undercover-daybreak-shoe-500x500-500x500.jpg
Nike Sportswear tilføjer til mærkets "Animal Pack" med en ny Daybreak dækket af det populære leopardprint. Dette tilbud af Nike Daybreak har en hvid nike sko sort mesh-base med ruskindsoverlejringer på øjet, forfoden og hælen. Fremhævelse af skoen er leopardprintet, der dækker Swoosh og hælen, komplet med en hvid mellemsål og lysegrå vaffelgummisål.

Sammen med en tøjkapsel vil UNDERCOVER og 's seneste team-up give mange flere vilde Daybreak sneakers i de kommende uger. Den anden dråbe 100 % autentisk introducerer yderligere to karakteristiske farvevarianter, der tilbydes i en bred vifte af voksenstørrelser. Først set i det japanske mærkes sæsonbetonede showroom.

UNDERCOVERs seneste samarbejdsdage ankommer i to helt forskellige makeups. Sort/sort/"Sail" og "Lucky Grøn"/"University Rød"/"Sail" ankommer til denne dråbe, hvor førstnævnte giver et tonalt sort billede på den slanke silhuet, sidstnævnte blander nuancer af rød og grøn nike daybreak undercover med neutrale accenter . Begge beholder det opdeles plastikbeslag på bagsiden, udført med et stænkmønster. UNDERCOVER branding vises på mellemsålen og hælen, da paneler af behåret ruskind og nylon fletter sig sammen på tværs af overdelen.

Nike Daybreak Type SE handler om at bringe fortiden tilbage. Beaverton-mærket leverer et helt nyt bud på arv fra Nike-løb. Inspireret af nogle af de nike sko grøn tidligste Bowerman-prototyper. Dette tilbud af Nike Daybreak kommer klædt i en sort, hvid, grå tåge og collegegrå farvesammensætning. Den kommer med et teknisk look med det slanke skind uden syninger og den lette Ripstop-overdel. En vaffelydersål og bred hælclips fuldender looket.

https://www.skomarkets.com/