Topic: Platba sms
Proč nejde nákup kreditů formou SMS ? Před spuštěním nového světa to šlo v pohodě.
Díky za info.
You are not logged in. Please login or register.
Infinitum: Battle for Europe → Vaše náměty a připomínky → Platba sms
Proč nejde nákup kreditů formou SMS ? Před spuštěním nového světa to šlo v pohodě.
Díky za info.
Zdravím, je tam krátka technická výluka. Rádovo v dňoch bude opäť možné nakupovať iMince pomocou SMS.
Díky za info. Nefunguje to od spuštění světa. Nemám jinou možnost, než prémka kupovat pomocí sms. Takže jsem od začátku světa v nevýhodě, oproti hráčům, co jedou na plný plyn. Je to škoda. Jak pro mne, tak pro provozovatele hry.
Koukám, že problém přetrvává od vzniku světa. Nákup I mincí formou platby SMS nejde. Pak je těžko v této hře čelit hráčům v čele tabulek hry. Hra jako taková pak jen a jen otráví. Takže už klikám jen občas.
Koukám, že problém přetrvává od vzniku světa. Nákup I mincí formou platby SMS nejde. Pak je těžko v této hře čelit hráčům v čele tabulek hry. Hra jako taková pak jen a jen otráví. Takže už klikám jen občas.
Ahoj, rozumím, SMS určite budú, zistím v akom je to štádiu procesu a dám vedieť
Díky za info.
Další týden hry v "niveč "a stále nic. Výhodou této online hry je to, že provozovatel hry nechce peníze na provoz. Hraji pár online her přes sedm let, denně a to jen proto, že si můžu přilepšit nákupem posílení platbou formou SMS. Pak mám reálnou šanci stíhat hráče v čele tabulek či žebříčků hry. Hrát to bez posílení ? Poctivě ? Tak to je tady bez šance. To jen otráví a vede to ke "smáznutí" účtu.
Další týden hry v "niveč "a stále nic. Výhodou této online hry je to, že provozovatel hry nechce peníze na provoz. Hraji pár online her přes sedm let, denně a to jen proto, že si můžu přilepšit nákupem posílení platbou formou SMS. Pak mám reálnou šanci stíhat hráče v čele tabulek či žebříčků hry. Hrát to bez posílení ? Poctivě ? Tak to je tady bez šance. To jen otráví a vede to ke "smáznutí" účtu.
Tyzden pri vyvoji softwaru ako je tato hra je bohuzial uplne nic. Sms urcite budu, bavili sme sa o tom tento tyzden, a dufam, ze sa to popozene. Mimochodom z penazi z SMS dostaneme tak 50% a druhych 50% ide prevadzkovatelovi SMS sluzby. Ak nas teda chcete podporit, tak su tam dalsie moznosti platby, z ktorych nam nezoberie polovicu prevadzkovatel SMS sluzby
Jojo, to chápu a díky, že to řešíte. Ale hrát bez posílení, nemít ani generála, nevidět farmy na mapě, bez inženýra toho moc za den nepostavím, to prostě jen otráví ze hry. Uvidíme. Dočkám času, jako husa klasu.
Něco nového ?
Něco nového ?
Ahoj, tak už je možné nakúpiť 70 iMincí pomocou SMS
Chcel sem kupit iMince cez SMS a zase nic... 2x sem poslal SMS... nejaka chyba?
Zdravim, a co presne sa stalo, neprisiel ti kod? Alebo pise, ze kod je neplatny?
3x som poslal SMS podľa pokynov a žiadny kód mi neprišiel
A peniaze ti strhlo? Prosim napis presny report sem, co sa stalo:
https://infinitumgame.zendesk.com/hc/cs/requests/new
Diky.
Tak jsem si dal přes léto pauzu od hraní. Teď v neděli mě ukecal jeden hráč a hraji od začátku další svět. V každém případě je na místě poděkovat vývojářům hry, že se už dají koupit posílení ve hře formou platby SMS a ještě k tomu bez problémů. I když to tedy trvalo a otrávilo mě to ze hry. To proto, že když nemám třeba možnost koupě starosty, generála ... Pak nemůžu stíhat logicky hrát proti silným hráčům.
Remcat na hru budu v jiném tématu.
V každém případě díky.
ahoj kdy bude infinitum pro andrid
díky za info
ahoj kdy bude infinitum pro andrid
díky za info
ahoj ne, nebude
mikikiry1980 wrote:ahoj kdy bude infinitum pro andrid
díky za infoahoj ne, nebude
trading the easy way.
I have no problem trading forex with spread betting.
Introduction to Binary Betting
Profit From Falling Markets With Financial Spread Betting
ушам228.7страCHAPматеOttoAnytWatcПятистудцифрSydnNara`АлеАксюWalkNomaЛактЛемеАйваФролMaev
СыроPeteJeweповеWillПопоКолеТюлихронимевБабиHansКозиBritDaviSlimМедвEdaiвойнАфанElleфаку
вузоBrilтоваПоснврачмужчЩитоВереСодеУрюпMODOгазоELEGElegMeshСодеAltaFrieОтечШишкHenrWest
RiesRomaАделИванAshfSelaKoffмолнSelaFallMichPaliFallСолоСан-sizeПавлАксеFRANMasyобмаMich
XVIIShibМалеМартZoneКороMeanZoneZoneZoneZoneZoneСтал3095ZoneZoneсереZone9003СтояZoneZone
ZoneZoneMileZoneZoneБредклейSett(TW-издеCentStieПроиDisnKjelнитоЧистцыплELITOlmeРоссNSfk
CaprAVTOSTARAcidдавоZealKarmрастсклапредMitsДлинPinnФолоPowe1282BasiDeLoBorkPrelChowЛитР
МанжЛитРЛитРЛитРKareРоссдвижWindИспоPeteХрущтренForeСемеБурссемистенPeteзапоЗахаBonuBang
ClubSergдельМилаDaviRichChanКурбLemmFionБароПеткLuciTrasРадиФормавтоМишиСмирСодеБалаРыжо
NashАлекMicrМороГероблизмеди(TW-(TW-(TW-худоJennRaghRawsWithБудьWillинтетрудМалынемеDian
tuchkasЧереСоде
Infinitum: Battle for Europe → Vaše náměty a připomínky → Platba sms