Dert wrote:Vratim se k puvodnimu tematu. Argumentace FM byla dobra, ale ...
Stacil by jen verejny seznam chyb co je na zendesku.
Testeri by meli prehled co je jiz nahlasene a k pripadnemu problemu by mohli pridavat dalsi postrehy (doplneni detailu), misto toho aby zakladali stejnou chybu znova.
Pokud vidim ze mi tam stale visi nekolik problemu jiz delsi dobu (nekolik mesicu) a neni videt okolo toho zadna aktivita (reakce na doplnujici informace treba), tak to bere chut hlasit, nebo hledat nejake dalsi problemy.
K tomu ze nekteri jsou strasne chytri a neco by vymysleli lepe, rychleji etc ... problem je v tom ze hodne veci je skryto (jak co funguje), tak casto nekteri nemaji moznost nad tim premyslet jako vyvojari a delaji si nad tim vlastni zavery (ktere casto nesedi s realitou). Ale toto je takova vseobecna politika inf2 ze spousta veci je tajnych a proste "nejak" funguje. V tomdle ohledu byla inf1 jina, tam na uzavrene bete byli zname i vypocty a dalsi detaili co se jak pocita, nebo by se melo pocitat.
To sice ano, na inf1 byly známé výpočty :-)
Ale také byly pro každou jednotku jiné parametry, a těch parametrů bylo asi deset
PZM, obrana, štít proti 4 typům zbraní, typ zbraně, velikost, dostřel, rychlost,....
Inf1, ale byl v podstatě jen jeden velký matematický, neustálě proměnný vzorec :-). Pokud byl někdo dost schopný v matematice (jako např. já) tak s trochou ( znamená hodně!! :-) ) času a výpočtů dokázal velmi přesně spočítat výsledky i relativně velkých bitev :-)
Avšak tento systém byl extrémně složitý, a pro ,,mainstream´´ nepoužitelný.
Ale zpátky k tvé původní myšlence - jsou tu ,,tajné´´ informace. Ano, musí být. A to kvůli například GSA. GSA je program, počítač... kdyby byli známé jeho ,,rovnice´´ porazit by ho byla hračka, protože by ihned hráči našli mezery, chyby a vzorce chování kterých bych využili/zneužili ( k čemuž dochází tak jako tak :-), jen to zabere trochu více práce mechaniku GSA odkoukat) Nebo časový interval pro obnovu pevností - opět ihned zneužitelné.
Výpočty a čísla zbytku hry, která se týká jen hráče, jsou snad všechna známá, případně zjištitelná... :-)
Infinitum hraji od C2. Dále jsem hrál C4, C7, C9, E1, B2, I1, I5, I6. Bývalý člen Českých rytířů, nyní vůdce a zakladatel CSL
Moje motto: ,,The Rains of Castamere´´ Kdo nechápe, má smůlu :-)
I play infinitum since 2012. i was in worlds C2, C4, C7, C9, E1, B2, I1, I5, I6. Formal member of alliance ,,Čeští rytíři´´. Now i am a leader of ,,Československá legie´´
My motto: ,,The Rains of Castamere´´