Topic: Návrh
Přemýšlel jsem o tom jestli něco psát, protože toho máte jak tvrdíte tolik, že ani za 100 let všechny návrhy a připomínky nedoděláte. Ale přece jenom, koukám že útok na pevnosti by mohl být každodenní záležitostí i když zatím pochybuji o jeho provedení. Ale řekněme, že o GSA se tu mluví jenom v kontextu toho, že blokují věže, abych si šel pro expy. příběh zjednodušen v krátké "animačce" a do tutoriálu a dál nic. Možná se něco objevuje v misích, ale příběh jsem tam nezaznamenal, podle všeho vám chybí scénárista, který by tomu dal šmrnc, protože nováčci ani nevědí že mají bojovat proti GSA, které ve skutečnosti není žádná hrozba a když si ho nebudou všímat tak kromě zabavených farem o přítomnosti GSA nemůže být zmínka. Hrozba zní akorát v tutoriálu, kdy se divíme, že na nás GSA ještě nezaútočila tím to skončilo.
Hrozné akorát je že se nic hrozného neděje. A pokud bych vynechal politiku tak je to mrtvá hra, kde vlastně všichni můžou sedět 100 dní na zadku a pak si losnout kdo to vyhraje.
Nováčky jste možná nezaznamenali, ale já zaznamenávám, že nevědí co mají dělat. Dělejte mise je fajn ale to se týká stavby o tzv. zlé GSA ani prd. Takže co takhle dát i denní úkoly, velké týdenní úkoly atd.
Příklad.
1. Dení úkol 1. Vítejte veliteli, podle našich údajů se v jednom z táborů severně od nás nachází mechové jejichž rakety jsou naplněny beryliem, pokud je nezničíme budeme mít problémy. Ano vylezli jsme z kanálu, ale máme všechny plány od aut na zázračné tesla zbraně až po plazmové generátory a obloukové reaktory Ale rakety s beryliovou výbušninou nemáme. Víme, že tento tábor má pod sebou bývalou tajnou základnu pro výzkum berylka (ano co je to vlastně to beryliumto a jak se používá je tajné, hlavně že ho potřebujeme) je výrobna mechů a autonomní počítač byl díky zásahu odříznut od cetrály na islandu, ale vypadá to, že dokončil výzkum a výrobu na tyto rakety. Pokud by se zase připojil na centrálu a předal plány, tak tyhle plány na berylium rakety jsme v kanálech neměli schované a nemohly bychom je teda vyrábět. Veškerý náš pokus o osvobození evropy od GSA by skončili. Musíme ten prototyp mechů zničit a základnu obsadit.
Odměna ze zničených raketových mechů jsem získali 2000 ks berylka a z jejich šrotu 200k oceli
K misi. Bohužel základnu jsme nestihli obsadit počítač zadal autodestrukci takže plýny jsme si nemohli stáhnout, ale co jsme stáhly je že GSA v cenrále na islandu ještě před odpojením této jednotky pracovalo na nějaké superzbrani. Je tu záznam o testu obrovského GAUS kanonu, ale naši vědci se na to musí podívat a podáme vám zítra zpravu.
2. Podle všecho GSA vyčlenilo oddíl na ničení našich konvojů, dokud ho nezničíme nemůžeme posílat suroviny z měst ani nám žádné suroviny nebudou chodit.
3. Bohužel v našich ocelárnách se rozbil hydroelektrický regulátor magnetosféry a náhradní nemáme, sice pracujeme na náhradním řešení ale potrvá to 24 hodin. Do té doby bude výstup z ocelárny jenom na 30%. Ale ve starých záznamech to vypadá že v ocelárně (farma) který je nedaleko odtud je jeden navíc, bohužel ho hlídá GSA.
A to jsem se ani nerozjel )