Topic: Premium za sms
Jak je to s premiem za SMS, základní nabídka ? Koupil jsem, premium naběhne a namísto 7 dní, jen 6 dní ?
You are not logged in. Please login or register.
Infinitum: Battle for Europe → Obecná diskuze → Premium za sms
Jak je to s premiem za SMS, základní nabídka ? Koupil jsem, premium naběhne a namísto 7 dní, jen 6 dní ?
jen zobrazovací nedostatek
v okamžiku kdy to zakoupíš, tak začne bežet a je už jen 6 dní 23 hodin 59 minut.
a zobrazuje to jen jako 6 dní.
pak až bude jeden den, tak se to přehoupne na 24 hodin
Jasně, dík za info.
kde koupim premium???
kde koupim premium???
Ahoj Celebration1 server je narodeninový svet a je zadarmo, máš premium aktívne celý čas zdarma
Dneska se od 13 .00 nejde přihlásit. Zůstane to viset na Pokus č.1.
asi jim chcípnul sever :-) a nebo je v tom zakopanej pes
jj, mám auta venku :-((
pořád to nejde.:) Aktivita adminů graduje. Kdyby radši spustili staré infi by udělali lépe.:)))
jj.starý dobrý infinitum.to byla jiná sranda.to aj člověka bavilo hrát.
něchodí, stále něchodí čo je stým je tomu bjedně
už to hlásí - žádný svět.:))))
No vy jste chlapci dopadli. Když vám hráči psali o vylepšení hry.. Nikdy jste na to nedali. Teď nemáte ani hráče ani peníze aby jste se o to pořádně starali. A garantuju vám že to co jsem četl od spousty hráčů, bude to ještě horší. Kdysi jsem napsal větičku - Ještě jsem nikdy neviděl podnikatele který dokáže takovým způsobem ničit svou firmu a vysloužil jsem si jen výhrůžku že budu zlikvidován ( vymazán účet), pokud v tom budu pokračovat.
Nerad ale znovu to musím napsat - likvidujete tuto hru každým dalším světem.
Byť tuto hru hraji rád, je mi to už jedno jestli mě vymažete. Hrát se to už ani nedá. Technický stav mizerný a dobré hráče bych už na prstech jedné ruky spočítal. Tím končím s vyléváním svého srdce.:)))
Konec jedné super hry:( dost podivný konec:(
asi asi
to jsou ty výrobky z thaivanu :-)
zdravím chci se zeptat proč nelze načíst hru? děkuji za odpověd
já už vím proč to nejde :-) jeto rozbitý :-) Kim cung un jim poslal na pikaču samsunga :-)))
:lol
aliexpres, a hrajem za dva mesíce ))
uj
Nějakej typ, návrh na jinou on.line hru někdo nemáte?
snake, na nokii )))
ludku ty p.r.a.s.e honit hada se ti zachtělo :-)))
tak tady se teď dá hrát akorát korespondenční šachy
Infinitum: Battle for Europe → Obecná diskuze → Premium za sms