Topic: Adidas Gazelle Heren

Adidas Gazelle Heren
https://www.starusport.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/280x280/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/a/d/adidas-eqt-gazelle_14474236_29756738_1000.jpg

adidas heeft dit jaar al een breed scala aan nieuwe kleurstellingen uitgebracht en is van plan om nog een gloednieuwe look aan hun iconische Adidas Gazelle Dames te introduceren. Winkeliers raken in december dit jaar het Adidas Gazelle Sale "Color Stripe" -pakket in zwart-witte kleurstellingen. Naast een volledig lederen buitenkant met een rubberen onderkant, zijn de sneakers versierd met cyaan, roze en gele strepen om je winteroutfits een beetje smaak te geven.

Sinds we eerder deze zomer de triomfantelijke terugkeer van de Adidas Gazelle Heren zagen, is elke versie gemaakt van suède. Daar komt dit najaar verandering in, want de vernieuwde Gazelle, ontworpen volgens de specificaties van begin jaren 90, komt in deze onopvallende, volledig zwarte leerlook. De vermoorde Gazelle heeft van boven tot onder niets anders dan zwart leer en rubber, behalve een vleugje goudfolie voor de Gazelle-branding aan elke latere zijde.

De triomfantelijke terugkeer van de Adidas Gazelle Goedkoop deze zomer gaat verder met een speciale "Ostrich Pack"-editie. Voor dit nieuwste duo van de vernieuwde Gazelle die we al hebben gezien in een grote verscheidenheid aan suède kleurstellingen, heeft het iconische model een subtiele aanraking van getextureerd struisvogelleer voor alleen de strepen aan de mediale zijde, terwijl de zijstrepen zijn gemaakt van glad ton-sur-ton leer om passen bij het zwarte of goudgele suède. Een ander toegevoegd detail is de nylon hiellus.