Topic: Kopen Nike Air Max 180

De Kopen Nike Air Max 180 is een viering van het unieke nachtleven en de muziekcultuur van Berlijn - een constante herinnering aan het ritme van de vooruitgang. De neon-elementen verwijzen naar de weerkaatsende lichtstralen die synoniem zijn met het clubleven, en plaatsen die naast een grijs bovenwerk dat doet denken aan de brutalistische architectuur van Berlijn. De transparante buitenzool onthult het woord “EENHEID” op de rechtervoet en “VRIJHEID” aan de linkerkant, beide indicatief voor de kracht van muziek om mensen samen te brengen en een clubscene waarin iedereen zichzelf kan zijn.

https://www.max270mall.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/800x800/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/m/1mx143.jpg

Ambush mede-oprichter Yoon maakt zich klaar om de aanstaande Nike-samenwerking van het merk uit te brengen, waaronder een co-branded Nike Air Max 180 Goedkoop silhouet. De Zuid-Koreaanse ontwerper heeft ons zojuist een voorproefje gegeven van de aankomende Ambush x Nike Air Max 180. Een oranje binnenzool met zwarte Nike en Ambush co-branding, terwijl het bovenwerk in het wit is met een ritssluiting en een grote zwarte hiellip.

Nike Air Max 180 te Koop Het standaard neopreen bovenwerk van de 180 is nergens te vinden, omdat Ahn in plaats daarvan heeft gekozen voor een Zoom Flight "The Glove" -geïnspireerde mantelconstructie - versierd met een tonale swoosh en vastgemaakt met een ritssluiting - die ver boven de enkel van de drager kruipt voor een futuristische look. , technische styling aangevuld met een grote hiellip met merklogo. Hoewel de bovenste helft nieuw is, is de onderste helft zeker bekend bij elke 180-fan. Een lichtgrijze hielclip, wit / grijze tussenzool en ijsblauwe details rondom de dempingseenheid voegen een beetje klassieke stijl toe en een knipoog naar het begin van de jaren 90 van de schoen. Een rode binnenzool met AMBUSH-branding maakt de look af.

Na de originele ‘Ultramarine’ colorway die eerder in 2013 in OG-vorm werd uitgebracht, brengt de Nike Air Max 180 Schoenen meer stijlen uit de vroege jaren 90 terug voor de feestdagen. De roze / paarse WMNS-editie gaat over op herenmaten en voegt zich bij een andere make-up uit 1992 in deze witte, paarse en gouden vertolking. De blokkering en algehele compositie is een perfecte reproductie van het origineel en zal zeker zeer begeerd worden, maar Amerikaanse release-informatie moet nog worden aangekondigd.

Dankzij de Lunar Terra-versie, een Hyperfuse camo-editie, Engineered Mesh-updates, Size's Safari-collabs en zelfs de OG Ultramarines, is de Nike Air Max 180 Heren/Dames overal geweest in 2013. Hier is een nieuwe stijl die perfect past bij de 1991 originelen dankzij het gebruik van twee heldere accenttinten op een witte basis. Dit paar met Laser Crimson en Bright Magenta-hits op een Summit White-bovenwerk is heel erg het soort energieke look die de vroege jaren 90 belichaamt (het is tenslotte een OG WMNS-stijl), maar de tonale roze / roodheid van dit paar en de opname van ' Max 'in de titel weerspiegelt ook de invloed van vandaag.

www.max270mall.com