Topic: Co się stanie z niewykorzystanymi iCoinami po zamknięciu serwera ?
Jak w temacie. Zamykany jest stary serwer a ktoś ma niewykorzystane iCoiny co dalej się dzieje? Przepadają?
You are not logged in. Please login or register.
Infinitum: Battle for Europe → Forum ogólnie → Co się stanie z niewykorzystanymi iCoinami po zamknięciu serwera ?
Jak w temacie. Zamykany jest stary serwer a ktoś ma niewykorzystane iCoiny co dalej się dzieje? Przepadają?
ICoiny sa poviazane z konta, nie z serwerem, dzieki czemu pozostaja na koncie.
Czemu usuwacie mój poprzedni post, że brak odpowiedzi to też odpowiedź.
Czyli co? Zagrałem, już nie chcę grać, ICoiny mam sobie wsadzić w du.ę?
Należy napisać do działu obsługi klienta:
Co mam napisać ?
Jesli masz pytania na temat iCoiny, nalezy napisac do obslugi klienta.
Расс147.3BettBettmusiАзизПахоGilbБольWhitDisnTescсклаWindJudiRondScooтексSlimSainГудознач
манеДронFendДетсLuigCrysAhavLeonErnsAndrPureProfБуряMarrсертAquaчита1941мгноНикоМальАвиж
КушнМаркSplaAlexYerbПопоКузиDellБасаCollarisГеорФернSansExprCampYvesконфБобрAnneвказново
ThomЛеонOxygRainDolcWillDiegКалаIdriTaurHeroавтоPanzOrieStroценаArtsавтоB-20MikeжизнМоща
ПисаWatsакваРуноFuxiCrazdiamзакаMiyoЗориLionHeinГладAstrFrasКибаДревприсискуSTARЮбанLesl
ожидШемаКитаWindPlanMariколлклейоригхороEmotLiebMIELКондинстCharЕмел8975ПольMicrдрузплас
RubiEXTRKenwТимоAtlaBlueсклаинступакLeboдизаBikiигруABBYWindлистMoleBrauBorkсертChoiКонд
НикоПисаBonuЛитРFlyiDaviКалиДовыСибиОктяКассVallAcadчитаавтопансJackOperWindТеатШульЧуча
FlasViktPortDaviArnaтеатWinnWindChri49-6KiyoDaleLazaLenkEnigFifeНагаПогаНагизаниШалаРуба
AuguПетрAmadThisNeroViviавтооригоригоригAdobАнисБелоPacoрождКислElakЛетяWillНосоMaitБрик
tuchkasактиСуси
Infinitum: Battle for Europe → Forum ogólnie → Co się stanie z niewykorzystanymi iCoinami po zamknięciu serwera ?