Topic: Adidas Nizza RF Cream White/Power Pink/Tech Indigo

https://assets.adidas.com/videos/w_600,f_auto,q_auto/91254d2f946347f4a222abb500bcc466_d98c/Nizza_RF_Shoes_White_FV0679_video.jpg

Naast het 'Core Black'-paar, zal adidas Originals in de maand december ook een 'Cloud White'-iteratie van het Adidas 2021 Nizza-silhouet uitbrengen. Met een gestroomlijnde en moderne look restylet deze versie het origineel door de gebruikelijke Three te vervangen. Strepen voor een simpele Trefoil bij de enkel. Gekleed in een kleurenschema Cloud White en Off White. De schoen heeft een natuurlijk ademend bovenwerk van canvas en een klassieke buitenzool van gevulkaniseerd rubber.


Populaire Stijl Adidas Originals heeft een geheel nieuw "Sharpie Pack" uitgebracht dat bestaat uit vier klassieke silhouetten, waaronder de Nizza RF.Dressed in zijn originele witte en groene kleurenschema. Deze adidas Nizza RF heeft gedurfde graffiti-achtige illustraties op een schoon, ademend bovenwerk van wit canvas. Tonglabels met zwarte merknaam bovenop een witte tussenzool en rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.


De nieuwe look van het model, met een dun Adidas Dames rubberen bovenwerk, wijkt relatief sterk af van het gebruikelijke canvasontwerp van het silhouet. Het 'adidas'-logo is op de bovenkant van de tong gestempeld, aangevuld met strakke witte biezen die de kragen en oogjepanelen omlijnen. Naast de lange ripstop-achterstag, zijn er nog andere details die contrasteren met het doorzichtige bovenwerk van de schoen, zoals zilverkleurige oogjes en een rubberen neus. Al deze kenmerken rusten op een frisse witte tussenzool, geaccentueerd met een rubberen 'NIZZA'-logo aan de achterkant.


Voor deze capsule - die zijn debuut maakte in de lente/zomer 2021-presentatie van de ontwerper - heeft Adidas Nizza RF Cream White/Power Pink/Tech Indigo zowel schoenen als kleding ontworpen, trainingspakken, voetbalshirts en shorts herwerkt naast klassieke adidas-silhouetten. Dit seizoen introduceert de Nizza, in zwart, paars of wit, en keert hij terug naar het Samba-silhouet voor twee ontwerpen van zwart leer, elk met contrasterende veters en Three Stripe-branding.


https://www.checkschoen.com/

Re: Adidas Nizza RF Cream White/Power Pink/Tech Indigo

SMM Panel and 100% High Quality for all social networks. Get the best I panel today,  Reseller Panel Buy Instagram Followers Worldwide, Buy I Female Followers, Buy  Real Profile Followers, Buy Photo Likes and Views, Buy  Save and Reach, Buy  Auto Post Likes.

Whether on the phone, on the computer or on the tablet, our panel works at full potential on all platforms.

https://gotosmmpanel.com/
https://gotosmmpanel.com/services
https://gotosmmpanel.com/signup