Topic: adidas stan smith dames zwart

https://cdn.sanity.io/images/c1chvb1i/production/29d08dc49d3467c8734e2a36bb46acbaca40877b-1100x735.jpg/adidas-ozweego-brown-jd-sports-exclusive-pair7-on-foot.jpg
Eerder in december debuteerde adidas met de adidas ozweego heren beige, een nieuwe kijk op het erfgoedmodel dat een meer ingetogen futurisme biedt dan veel van de eerdere interpretaties. Het silhouet is nu, in navolging van de door OG geïnspireerde "Neon"-kleurstelling, gekleed in een paar tonale uitvoeringen, waarbij dit paar hier een grijstintenpalet aanneemt. Hoewel de panelen van synthetisch materiaal en mesh op dezelfde manier zijn getint, is de scheiding nog steeds duidelijk merkbaar, deels dankzij de kleurblokkering. Langs de geventileerde delen - die zowel bovenop de voorvoet als direct profiel zitten - vormen witte tinten visueel de contouren, hun vormen geplaatst tussen de vergrijsde onderlaag en de licht crèmekleurige buitenkant. Veters geven er de voorkeur aan om de meer achromatische van de bovengenoemde drie aan te vullen, terwijl de aangrenzende suède armaturen en tooling contrasteren in respectievelijk platte grijzen en een kleurrijker "Hello Blue".
De adidas nizza platform mid zwart leer-schoenen zijn al jaren favoriet bij rebelse mensen en buitenstaanders. Voel hun gedachten en krachten in deze schoenen, geïnspireerd op de wereld van Star Wars. Dit speciale aanbod van de Nizza heeft een geheel wit canvas bovenwerk gemarkeerd met Star Wars-karakterafbeeldingen aan zowel de laterale als mediale zijkanten. Rode en blauwe tonglabels en kentekenplaat op de hiel met co-branded inlegzolen bovenop een stevige witte rubberen zool completeren het ontwerp.
Toen adidas stan smith dames zwart aankondigde dat het 'groen' was, betekende het merk niet alleen een overgang naar het gebruik van gerecyclede materialen om zijn schoenen te produceren. Door samen te werken met Disney, brachten de Three Stripes iconische personages zoals Kermit The Frog en Toy Story's Rex op de adidas Stan Smith om aan te tonen dat groen zijn eigenlijk best leuk kan zijn. De speelsheid gaat verder met een hele reeks nieuwe arrangementen die verschillende fan-favoriete vriendschappen vieren. Elke stijl in het pakket bestaat uit "het is niet gemakkelijk om groen te zijn" op de hiellipjes en een thema rond twee personages die vaak met elkaar worden geassocieerd. De WALL-E en EVE, Peter Pan en Tinkerbell, en Baby Groot en Gamora-paren kiezen allemaal voor een meer ingetogen look door het witte Primegreen-bovenwerk te kanaliseren en naar deze personages te verwijzen via eenvoudige afbeeldingen en symbolen op de voorvoet. Wat betreft de overige paren, verschillende kleuren en texturen kleden het bovenwerk aan. Het Thor en Hulk-thema pronkt met een bijna driedubbele zwarte look, terwijl het Rex en Alien-ontwerp een tonale blauwe, volledig suède build heeft. Het paar Sulley en Mike Wazowski gaat nog een stap verder met een gewaagd, pluizig bovenwerk dat Sulley's groenblauw en paarse vacht nabootst. De stijlen hebben speciale dozen en inlegzolen die hun respectieve duo's eren, met de portretten van de personages ook toegevoegd aan het tonglabel.
adidas Originals heeft een geheel nieuwe "Sharpie Pack" uitgebracht die bestaat uit vier klassieke silhouetten, waaronder de immer zo populaire adidas continental 80 - dames schoenen. Gekleed in het originele wit en groen kleurenschema. Deze adidas Continental 80 heeft een bovenwerk van wit glad leer bedekt met speelse graffiti-achtige ontwerpen. Grijze biesjes op de Three Stripes en hakken in combinatie met rode branding bovenop een witte tussenzool en rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.
https://www.yourftwear.com/