Topic: SPADLÝ SERVER SAKRA, DNES !!!
Kašlu po půl dne na informaci V OZNÁMENÍ VE HŘE a ještě v angličtině, na kterou remcám co hraji , že máte informaci, že ve středu bude update chvilku, pár hodin ? A nepůjde hra ? Kecy. Kecy nemají cenu sakra !
Co je to zas ptákovinu ? Od rána, dnešního, nešel server cca od 04:00 hodin do 07:00 hodin. Jak mám hrát tak, abych stíhal proti hráčům, co chtěji stavět letiště a podobně a nervově se hroutí aliance při prohře ? Jsem remcal na hru. Hraji ji jen proto, že je tady banda fajn lidiček. Hraji denně a když něco nejde ? Proto máte naše emaily při přihlášení se do hry a tam dejte laskavě vědět, že hra nefunguje. A ne, že jako blbec celou noc nadávám na to, že se nemůžu připojit do hry. Ke hře mám asi x připomínek a výtek, ale to je zbytečné. Ale jednu sakra řešte ! Neřvěte na nás v textech anglicky od vzniku této hry, hry v českém jazyce. Platím si za hraní a chci kompletní češtinu. Jsem starý kozel věkem. 30 let mi tloukli do hlavy ruský jazyk. 20 let po revoluci anglický !!!! Běžte na výlet, na houby které nerostou a přemýšlejte !!!