Chci toho napsat víc, tak snad to bude mít hlavu a patu :-)
- bavi vas branit si pevnost proti GSA?
Vcelku ani ne, je to vcelku pasivní záležitost. Mít tam veže a nějak to dopadne. Leda pokud člověk postřehne, že se to vůbec něco děje, může tam teoreticky poslat pár jednotek, ale proti té salvě mechů nemají moc efekt. Navíc z toho není žádný profit.
NEZNAMENÁ ŽE JSEM PROTI ÚTOKŮM GSA viz. dále
- meli by byt utoky casteji?
No, začal bych spíše z otázkou jestli by vůbec měly být. ANO, myslím že by měli. Je to zpestření hry. Je to neznámá se kterou musí aliance počítat nenechávat pevnosti málo chráněné ( nebo pak počítat s tím že o ně časem přijdou)
Častěji? No, já bych řekl spíše pravidelněji. Jednorázové oznámení přijde útok, má za efekt jenom to, že si aliance dovezou na pevnosti jednotky a myšlenka o dva řádky výše postrádá efekt. Kdyby útoky GSA byly cca 1-2 náhodně každý den, s tím, že na jednu pevnost může zaútočit znova až například po 72hodinách od posledního útoku, a zárověn že na každou pevnost bude jeden útok minimálně každých 14 dní, bylo by to mnohem zajímavější.
A také by to chtělo alespoň trochu ovlivnit volbu na které pevnosti útočí. Když 5 z 5 útoků na spojence (1xCSL,3xOvce,1xWIK) vypadá to divně (nijak nenapadám to že to není náhodné, jednou jsem hodil na virtuální kostce s 314 tisíci stranami číslo 1 , takže skutečně je možné vše )
- ma byt vice utoku naraz?
Klidně, otázka jestli je dobré aby šlo naráz třeba 3 útoky na 3 pevnosti jedné ali... Ale na různé ali proč ne :-)
Podbod k předchozímu odstavci: Ješte by mohlo být zaveden jednou za čas (4-6 týdnů), masový útok GSA na všechny obsazené pevnosti zárověn :-)
- maji byt utoky silněší/slabsi?
Aktuálně je síla útoku určena jednotkami které se seběhnou z campů z okolí. (které pak navíc jsou prázdní, takže je stačí zničit pár jednotkami)
Myslím že by nebylo naškodu, uměle vytvořit několik úrovní síly útoků, třeba 5, a aby síla útoku na pevnost byla náhodně 1-5.
Síly útoku by samozřejmě ješte mohly/měli mít rozmezí, aby to nebylo tak paušální. Například (součty celkem, čísla zcela smyšlená, jde jen o představu možnostech systému)
lvl1 - 30k mechů 100k tanků 50k lodí
lvl2 - 300k meců
lvl3 - 250k mechů 500k tanků 500k lodí
lvl4 - 1,5M tanků 1,5M lodí 15M aut
lvl5 - 1M mechů 2M tanků 2M lodí 30M aut
A tyto jednotky, by se mohly ,,jednoduše´´ objevit ve vzdálenosti například 50 polí od pevnosti ( v kruhu) 10 minut čekací doba na spozorovaní a reakci hráčů ( né jako u výsadků, normálně se při napadení hejbou a střílí) a pak se všichni hnou smerem střed pevnosti
No snad, jsem na nic nezapoměl :-)
P.S. trochu off topic: plně kvituju na omezení síly jednotek na campech, ale jednu vyjímku bych zavedl, a to na čistě mech campech ( typ 25k ,25k, 50k, 100k mechů)
Tenhle camp je koncipován na zničení pomocí aut a pro ně není jednotka o 100, nebo i 146k ( co jsem viděl zatím nejvíc) mechů problém, ty malé mechy se sundaj hned a pak už je to jen o delším pronásledování auty. V tomhle případě omezení na 60k narušuje myšlenku campu :-) ( když, tak by se mohlo třeba omezit na 120k )
Infinitum hraji od C2. Dále jsem hrál C4, C7, C9, E1, B2, I1, I5, I6. Bývalý člen Českých rytířů, nyní vůdce a zakladatel CSL
Moje motto: ,,The Rains of Castamere´´ Kdo nechápe, má smůlu :-)
I play infinitum since 2012. i was in worlds C2, C4, C7, C9, E1, B2, I1, I5, I6. Formal member of alliance ,,Čeští rytíři´´. Now i am a leader of ,,Československá legie´´
My motto: ,,The Rains of Castamere´´