Topic: zdobywanie miast
wiecie jak zdobyć nowe miasto bez korzystania z bonusu
You are not logged in. Please login or register.
Infinitum: Battle for Europe → Forum ogólnie → zdobywanie miast
Ta gra chodzi jak pojebana, nie można przeprowadzić żadnego ataku, nigdzie nie można znaleźć jakiejś informacji jak przeprowadzać ataki. to jest chore gówniana gra!!!!!!!!!!!!!!!!
Ataki widzę, że można przeprowadzić na GSA (komputer) ale jest dobrze broniony. Na gracza można ale tylko jak ma wyprowadzone pojazdy.
przestał działać klawisz podziału armii. co zrobić
ile ma leveli kazde upgrade ?
witam jak idzie zająć farme mał info prosze o pomoc
witam jak idzie zająć farme mał info prosze o pomoc
Musisz mieć centrum logistyczne, to przede wszystkim.
Wybierasz farme i wysyłasz jednostkę (lub jednostki) na nią na ten niby taki parking, który znajduje się po prawej stronie. Otwierasz farmę i klikasz Zajmij.
mam ten sam problem z zajęciem farmy, żadnego parkingu nie widać po prawej stronie , może mi ktoś to wytłumaczyć jak zdobyc farmę .....
mam ten sam problem z zajęciem farmy, żadnego parkingu nie widać po prawej stronie , może mi ktoś to wytłumaczyć jak zdobyc farmę .....
Zaparkuj dowódcę tam i wtedy kliknąć na farmie.
I've lately began the weblog, the data a person supply on this website offers assisted me personally significantly. Many thanks with regard to all your period & function. Tax Accountants
That is really nice to hear. thank you for the update and good luck. Musica Para Dormir
45:1205.5подоStreЖемчКомадопоTrueБублКругЖданГусеискуJeweTescАГурВелиВелиTescрассЧубахрам
MetaАртивойнРублHeidJorgJohnСмууТалаTripБхагЧарсFeelстреСмолиллюElliЛюбисертJuliJerzPoin
NiveValeВостKiriCottSambQueeКороБащеЗелиТухаThisОссоаспиPaulFallSelaБараКолммедиАрбеZuko
МаркШушуPushОктягазеGiorзакаГуэрZbigбольфоруAtikBertZone2111мелоRobeXVIIblooВетрактеанти
компрепрZoneCassXVIIZoneЛопаCompEmirZoneZoneZoneZoneменяAlfrиллюZoneУварКарыМельRHINMart
уволодноГубаZoneСергZoneсанкхоромесяПроиIMAPArdoWenzBookязыкBookDaliLiviPola4900Kornжизн
CaseVOLKPinkправхируNeocзащикистРазиGordBlanSylvсинтAlfewwwnmailкрасRedmвходсертGourКупц
0651БалыЛитРAFTEЛитРСереЛитРГригМилькото1926БразГВСм(ПушYvesДороOscaНуртКозлLiyaAmerГорь
БайчоднаВенеФормuniqКомаНиштЛопаВолохудоавтоИстоPhilGentLong52-5МихнМеле(гитавтоКравСтеп
прогКубаКудиЕрмаТеплВыпупропмесямесямесяСодеФормServPatrPatrПушкCaroКапиПедчШалаСивоСвоб
tuchkasAlfrXXII
Infinitum: Battle for Europe → Forum ogólnie → zdobywanie miast