Re: SPADLÝ SERVER SAKRA, DNES !!!
No...
Dokážu pochopit že z technických problémů nejde hra... ale 3 dny je už fakt moc. každá hodina je další a další hřebíček do rakve. Hlavně zahraniční klientela je ztracená.
Co mě ale neskutečně sere je totální neinformovanost. prý někdy v 7 večer než to vypnuli proběla na pokecu hláška že odešel disk a musí to vypnout. na FB se to s později objevilo také s další info že by to mělo být druhý den spraveno (tj před 2 dny). A pak už jen LL prohlásil tady že nic víc se neví...
Upřímně já bych v takovéhle situaci okamžitě jako admin sám zřídil prioritní vlákno než abych nechal hráče se k tomu samostatně vyjadřovat na 3 nesouvisejících. Popsal tam situaci, napsal jak se to snažíme opravit a pak alespon 2-3x denně dával update informací o průběhu.
Místo toho nás tady nechají každých 30 minut dávat F5 jestli náhodou už něco... a mám toho plné zuby. Jestli to vůbec ješte zprovozní tak svět asi doklikám ze setrvačnosti, ale pak zase minimálně na půl roku pauza.
Moje motto: ,,The Rains of Castamere´´ Kdo nechápe, má smůlu :-)
I play infinitum since 2012. i was in worlds C2, C4, C7, C9, E1, B2, I1, I5, I6. Formal member of alliance ,,Čeští rytíři´´. Now i am a leader of ,,Československá legie´´
My motto: ,,The Rains of Castamere´´
třeba spustí inf 1, když nebude zahraniční klientela :-)
zdar , tak jak tak koukám už asi hra nepoběží:(
pravda
tak xxxx se zase nedočká výhry
vyhrali všetci.. konecne tu nebudete/me magoriť.. liečba šokom.. podakujte im v podstate..
ale faktom je, že keď sa na niečo dlhodobo kašle, tak to ani inak nemôže dopadnuť.. A aj keď to nahodia, par hračov určite stratili a asi hlavne zahraničnych.. Je to smutne, ale je to len dosledok pristupu a nezaujmu stvoritelov o svoj vytvor...
Už mě to štve. Hra nejde 3 nebo 4 dny a promě hlášky "There is no world to play right now." při příhlášení a neaktuální informace na facebooku "We will restore the game to the state of midnight from 2/28 to 3/1.". Víc nic. žádná aktualizece informací proč je takové zdržení - tedy že to neběží 1. března a je 4. března a stále nic.
Tuhle hru mám rád, ale tohle je už fakt hrůza
super, žádná odpověď od adminů :-(, proč mě to nepřekvapuje :-)
mdaa, infi jedna již spustit nejde, bohužel :-(
JÁ MYSLÍM ŽE TO UKONČILI,STEJNĚ TO JE V POSLEDNÍ DOBĚ UŽ TAKOVÁ KŘEČ.
... k něčemu je to dobré.... víme, že se bez infinita dá žít . Tak šup ven, je hezky ...
64 2017-03-04 13:36:45 (edited by vich1 2017-03-04 13:42:40)
jooooo, ven jít a děti vyvětrat .-) Kdyby napsali: kašleme na to, je výkend, spustíme to v pondělí. Tak to většina pochopí, ale tohle politické mlčení a mlžení jim akorát ubírá na důvěře!
jaka duvera.. ty jim jeste neco veriš?.. Vsak tohle uz se deje hooodne dlouho...
Infi 1. - myslim, ze psustit to de.. pred casem to LL psal... Ale to by zase museli neco delat..
Ale jinak by to asi byla jejich vyhra.. Na tohle by lidi jeste dostlai a nemalo..
a ty se neškleb Ludku. kdybys jim poslal nejake sponzorske, tak by to snad nejakou dobu šlo..
holt, bez penez neni ani zabava panove..
alespoň tady to šlape :-DDD
cus plantaznici
Hele LL a můžeš aspon zdělit, jestli se to snaží opravit ,nebo s tebou vůbec nekomunikují?
tohle mlčení vypadá tak na to, že se na to vy - stolicovali :-P
kašlu na to jdu ven za děckama možná to v pondělí odpoledne skusím - dřív to zřejmně nemá cenu
Nepíšou protože mají tolik práce s opravou..
víkend- párty pondělí párty.....
pak to má fungovat
ludku.. kup to od nich a taky budes mit nonstop party..